2014. december 12., péntek
ALMÁS - DIÓS TEKERCS (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)
Alapanyagok:
Ételallergia Abc
Hozzávalók:
20 dkg Nutri free mix per dolci (itt találod)
2 dkg élesztő - budafoki
2 ek méz
1 ek útifűmaghéj (itt találod)
2 dl víz
Töltelék:
2 db nagy alma
10 dkg darált dió
2 ek méz
édesítő ha szükséges
Elkészítés:
Az élesztőt felfuttatjuk, majd tészta alapanyagait alaposan összedolgozzuk, hagyjuk megkelni.
Majd lisztezett deszkára tesszük, átgyúrjuk, kinyújtjuk, és megtöltjük az előzőleg kikevert tölteláékkel.
Feltekerjük, majd feldaraboljuk, megkenjük pici olajjal, majd előmelegített sütőben 180 fokon megsütjük kb 35 perc alatt.
Jó étvágyat!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése