2014. december 12., péntek
SZEZÁMPELYHES KENYÉR (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)
Alapanyagok:
Ételallergia Abc
Hozzávalók:
50 dkg Bezglutén gl mentes kenyérliszt (itt találod)
10 dkg szezámpehely (itt találod)
3 dkg budafoki élesztő ( használható instant is)
só
2 ek útifűmaghéj (itt találod)
5,5 dl víz
Szilikon kenyér forma vagy szilikon torta forma (itt találod)
olaj a kenéshez
Elkésztés:
Az élesztőt felfuttatjuk, majd az összes alapanyaggal együtt alaposan kidolgozzu, hagyjuk megkelni, majd formába tesszük, vékonyan megkenjük olajjal, megszórjuk plusz szezámpehellyel , majd 180 fokra előmelegíített sütőben kb 40-45 perc alatt megsütjük.
Jó étvágyat!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése