2014. december 8., hétfő

LEGEGYSZERŰBB NUTRI FREE KENYÉR (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)



Alapanyagok:
Ételallergia Abc


Hozzávalók:
50 dkg Nutri free mix per pane (http://www.etel-allergia-abc.hu/nutri_free____mix_per_pane_1000_gr_520 )
2,5 dkg budafoki élesztő vagy 1 cs porélesztő

5,5 dl víz
2 ek utifűmaghéj (http://www.etel-allergia-abc.hu/utifumaghej___psyllium_husk___300_gr_drosgtar_668?keyword=útifű )

olaj a tetejére

Elkészítés:
Az élesztőt felfutatjuk, majd összedolgozzuk az alapanyagokat, hagyjuk kelni, majd kenyérformába tesszük (http://www.etel-allergia-abc.hu/szilikon_kenyer_forma_623?keyword=kenyér ), lekenjük olajjal vékonyan és 180 fokon kb 40-45 perc alatt megsütjük.
Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése