Hozzávalók:
15 dkg Bake Free lángos-fánk lisztkeverék
20 dkg Bake Free nokedli lisztkeverék
3 ek édesítő (1:4)
kb. 2,4 dl víz
Töltelék:
25 dkg gluténmentes,natúr gesztenyemassza
2 ek rumaroma
kb 1-2 növényi tejszín
1 ek útifűmaghéj
ízlés szerint édesítő
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és jól összedolgozzuk.
A töltelékhez az alapanyagokat kikeverjük.
A tésztát lisztes lapon átgyúrjuk, majd kinyújtjuk, majd 6 téglalapra vágjuk.
Mindegyiknek az egyik oldalába teszünk a töltelékből (szépen elosztva), majd két oldalukat behajtjuk és a vékonyabbik oldalról feltekerjük.
Sütőpapíros tepsire tesszük, olajjal lekenjük.
180 fokos sütőben kb. 30-35 perc alatt megsütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése