75 dkg ChefGomba - laska gomba
2 db közepes répa - pucolva - reszelve
1 db nagyobb TV paprika - apróra vágva
4 ek olaj
só
5 dkg gluténmentes sörélesztőpehely
2 kk petrezselyem
50 dkg gluténmentes - vegán spagetti tészta
2 dl növényi tejszín
+ növényi tej
Elkészítés:
A gombát megmossuk, feldaraboljuk.
Az olajat egy nagy lábasba tesszük, majd a paprikát megpirítjuk, hozzáadjuk a gombát és a reszelt répát, alaposan összekeverjük, hozzáadunk 2 dl növényi tejszínt, majd 10 percig pároljuk.
Majd hozzáadjuk a tésztát és felöntjuk annyi növényi tejjel, hogy jól ellepje. Majd ha a tészta félig megfőtt, akkor hozzáadjuk a petrezselymet és a sörélesztőpelyhet, elkeverjük, majd készre főzzük. ( főzés közben 2-3 -szor kevergessük meg).
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése