10 dkg gluténmentes
süteményliszt (mester család)
10 dkg kókuszliszt
10 dkg kókuszliszt
10 dkg alfa glutenix gl
mentes lisztkeverék
édesítő
2 dl tej - laktózmentes vagy kókusztej
1 cs porélesztő
25 dkg vaj - vagy kókuszzsír
2 db tojás
pici só
édesítő
2 dl tej - laktózmentes vagy kókusztej
1 cs porélesztő
25 dkg vaj - vagy kókuszzsír
2 db tojás
pici só
Töltelék:
75 dkg alma
fahéj
édesítő
+ 1 db tojás a kenéshez
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit
alaposan összegyúrjuk, hagyjuk pihenni.
Az almát megmossuk,
megpucoljuk majd lereszeljük.
A fahéjjal és édesítővel
megpároljuk.
A tésztát kilisztezett
nyújtódeszkán átgyúrjuk, majd kinyújtjuk, pogácsa szaggatóval kiszaggatjuk.
A formákat belül benyomjuk
és peremeket készítünk, ezt töltjük meg az almával, majd lekenjük a tojással.
Előmelegített sütőben kb
30 perc alatt megsütjük.
Majd darált édesítővel
megszórjuk.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése