2014. február 5., szerda

RAKOTT KARFIOL (GLUTÉN, LAKTÓZ ÉS CUKORMENTES)




Hozzávalók:
fél fej karfiol
1 doboz konzerv zöldborsó
2 db tojás
50 dkg darált hús
1 doboz joghurt – laktózmentes
laktózmentes sajt
bors
pirospaprika
pici olaj
2 ek majonéz

Elkészítés:
A karfiolt darabokra szedjük, megmossuk és előfőzzük.
A darált húst megsütjük kis olajon, fűszerezzük.
Majd egy jénai aljába tesszük a karfiolt, majd rá a zöldborsót, erre jön az előzőleg kikevert 2 db tojás, majd a darált hús, a kikevert joghurt – majonéz elegye, majd a sajt.
Ezt előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt arany barnára sütjük.

Jó átvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése