Hozzávalók:
9 db tojás
9 ek liszt
9 ek cukor
1 cs sütőpor
Krém:
20 dkg fagyasztott eper
ízlés szerint cukor
4 dl tej
3 dl tejszín
1 cs pudingpor
2 cs zselatinfix
10 dkg vaj
Díszítés:
4 dl tejszín
eperszörp
piros ételfesték
gluténmentes tortadíszlap
Elkészítés:
A piskótához a tojásokat
kettéválasztjuk, majd a fehérjéből kemény habot verünk, majd folyamatosan adjuk
hozzá a további összetevőket.
Majd 3 részletben
megsütjük.
A krémhez a tejben
megfőzzük a pudingot, hozzákeverjük a vajat, az epret lepépesítjük, majd azt is
hozzá adjuk.
A tejszínt kemény habbá
verjük, majd a pudingos epres kombót hozzákeverjük.
Majd a zselatinfixet is.
A tortaformába vissza
helyezzünk egy lapot, majd jön a krém, majd még egy lap és a krém másik fele,
majd a teteje a tortának.
A tejszínt kemény habbá
verjük a szörppel és festékkel, majd ezzel bevonjuk.
Erre jön a cukorlap, majd
díszítés.
Majd a hűtő, és aztán
tortabontás ! J
Jó étvágyat!
VIDEÓ:
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése