2015. december 30., szerda

SACHER KEHELY (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)



Hozzávalók:
4 db tojás
10 dkg házi csoki / vagy táblás csoki
10 dkg gluténmentes liszt
10 dkg Lurpak vaj / növényi margarin
2 ek 1:5 édesítő
1 cs sütőpor

+ cukormentes baracklekvár
+ házi csoki

Elkészítés:
A tojásokat ketté választjuk, majd a fehérjéből kemény habot verünk.
A csokit a vajjal gőz felett felolvasztjuk, majd lassan hozzákeverünk mindent, végül beleforgatjuk a habba.
Szilikon formába öntjük és 180 fokra előmelegített sütőben kb 30 perc alatt megsütjük (tűpróba)
Majd ha kihűlt, akkor összemorzsoljuk, és pohárba rétegezzük baracklekvtjuk.árral, végül csokival borí

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése