2015. december 22., kedd

ZSERBÓ TORTA (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)


Hozzávalók:
6 db tojás
6 ek absorice rizsfehérjepor sütéshez
4 dkg édesítő 1:5 (ezt használtam)
1 cs sütőpr

Krém:
20 dkg darált dió
25 dkg cukormentes baracklekvár
konjakliszt
ízlés szerint édesítő

+ házi csoki
+ 5 dkg darált dió - 2 ek tápióka keményítő - 2 ek cukormentes baracklekvár - édesítő - 2 ek kókuszkrém (Alpro) - 1 ek konjakliszt keveréke

Elkészítés:
A tojásokat kettéválasztjuk, majd a fehérjéből kemény habot verünk.
Majd folyamatosan hozzáadjuk a többi alapanyagot és kikeverjük.
Ebből 3 lapot sütünk 18 cm - es formában.
A krémhez mindent kikeverünk, majd ha meghűltek a lapok, akkor összeállítjuk a tortát.
Az oldalára hagyjunk a krémből.
Házi csokival borítjuk, majd mini zserbó golyókat készítünk a kisebb adag dióból.
Végül házi csokiból készített csilagal (vagy bármilyen más formával ) díszítjük.




Házi csokiból készített formák : KATT IDE



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése