2016. november 12., szombat
DIÓS - CSOKIS - VANÍLIÁS TORTA (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)
Hozzávalók:
10 dkg Nocarb kakaós muffinpor
10 dkg darált dió
2 ek édesít (1:4)
2 dl kókusztej
Krém:
2 cs Nocarb vaníliás puding
2,5 dl kókusztej
1 dl kókuszkrém
10 dkg darált dió
ízlés szerint édesítő
Tetejére:
paleo csoki
Elkészítés:
A muffinport, diót , édesítőt, kókusztejet kikeverjük, majd kb 20 perc alatt megsütjük.
A pudingot a kókusztejjel, édesítővel kikeverjük, majd megfőttük, majd belekeverjük a kókuszkrémet és diót.
Ha kihűlt a torta kettévágjuk, és megtöltjük vele.
A tetejét csokival borítjuk.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése