2016. november 7., hétfő

HAGYMÁS POGÁCSA (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)


Hozzávalók:
20 dkg Mester házi kenyérliszt
5 dkg Mester kelt tészta liszt
8 gr só
3 gr porélesztő
1 db tojás
5 dkg margarin
1 dl víz
+ 1 kis fej hagyma megpirítva
+ 1 db tojássárgája  a kenéshez

Elkészítés:
Az alapanyagokat jó alaposan kidolgozzuk (nem adjuk hozzá a hagymát!!!!!!)
Majd enyhén lisztezett lapon kinyújtjuk, megkenjük a hagymával, majd összehajtjuk, nyújtunk rajta , és ezt kb 3-szor elvégezzük, majd szaggatjuk.
Meleg helyen kelesztjük 10-15 percet, majd 180 fokon megsütjük kb 15-20 perc alatt.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése