2017. március 27., hétfő
BROKKOLIS SÜLT ÉDESBURGONYA (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)
Hozzávalók:
1 db édesburgonya
25 dkg brokkoli
1 db paradicsom
só
tárkony
reszelt növényi sajt
+ olaj
Elkészítés:
Az édesburgonyát megpucoljuk, megmossuk, felkarikázzuk.A brokkolit szétszedjük, megmossuk. A paradicsomot megmossuk, felkarikázzuk. Sütőpapíros tepsire tesszük az édesburgonya karikákat,rátesszük a paradicsomot, majd a sajtot, végül a brokkolival borítjuk. Olajjal kissé meglocsoljuk, majd a fűszerekkel. Alufóliával lefedjük és 180 fokon sütjük 30 percig, majd leszedjük a fóliát és kb 20 percig sütjük tovább.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése