2017. december 4., hétfő
LANGALLÓ - HR (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)
Hozzávalók:
1 cs Hadarik Rita pizza lisztkeverék
4 gr porélesztő
1 kk só
4 dl víz
1 ek olaj
+ Joya natúr kókuszjoghurt - só
+ hagyma (nekem paprikával volt, mert nem ehetem a hagymát)
+ császárszalonna vékonyra vágva (bacon is tökéletes hozzá)
Elkészítés:
A tészta alapanyagait egy tálban összedolgozzuk, majd 10 percet pihentetjük. Majd sütőpapíros tepsire tesszük, eloszlatjuk kocka alakba, majd meleg helyen (én a sütőben 50 fokon ) 30 percet kelesztjük. Majd rátesszük a feltéteket - növényi joghurt sózva, hagyma , szalonna és kb 20 -25 perc alatt 180 fokon készre sütjük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése