2017. december 18., hétfő

VENDÉGVÁRÓ SZELET (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES)



Hozzávalók:
15 dkg Nocarb vaníliás muffinpor
1,5 dkg édesítő (1:4)
3,7 dl víz
1 kk olaj

20 dkg Nocarb kakaós muffinpor
1,5 ek édesítő (1:4)
3,5 dl víz
1 kk olaj

Krém:
7 dl kókusztej
kb 15 dkg barna rizsliszt
1 db tojás
15 dkg margarin
2 ek vanília aroma
1 cs vaníliás pudingpor

Elkészítés:
A vaníliás muffinport kikeverjük az édesítővel, vízzel és olajjal, majd sütőpapíros tepsibe tesszük és megsütjük 180 fokon kb 25-30 perc alatt.
A kakaós muffinport összedolgozzuk a vízzel, édesítővel és olajjal, majd két részre osztjuk és kinyújtjuk a tepsink méretére, majd sütőpapíros tepsire tesszük és megsütjük őket kb 15 perc alatt.

A krém alapanyagait (a margarinon kívül) jól kikeverjük, majd sűrűre főzzük, végül belekeverjük a margarint.

Majd ha kihűltek a lapok, akkor rétegezzük - kakaós lap - krém - vaníliás piskóta - krém és kakaós lap. Majd hagyjuk egy éjjelt , hogy összeálljon, majd poreritrittel megszórva tálaljuk.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése