2017. december 11., hétfő
VANÍLIÁS - MÁKOS BEJGLI (GLUTÉN,TEJ,CUKOR,SZÓJAMENTES )
Hozzávalók:
20 dkg Nocarb vaníliás muffinpor
2 ek édesítő (1:4)
1 dl kókuszkrém
2 dl kókusztej
2 kk olaj
Töltelék:
10-15 dkg darált mák
ízlés szerint édesítő
víz
Elkészítés:
A tészta alapanyagait alaposan összedolgozzuk, majd szilikon lapon kinyújtjuk téglalap alakra.
A mákot - édesítőt - vizet összekeverjük (sűrű legyen!), majd megkenjük a tésztát. Feltekerjük. Majd sütőpapíros tepsire tesszük.
180 fokos sütőben kb 30-40 perc alatt megsütjük. Majd hagyjuk teljesen kihűlni.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése