2017. január 16., hétfő

GLULU CIRKOS ÓRIÁS TEKERT BAGETT ASZALT PARADICSOMMAL (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)




Hozzávalók:
20 dkg Glulu cirkos kenyér lisztkeverék
5 gr só
3,5 gr porélesztő
1,5 dl kézmeleg víz
1 tk olaj
1 ek útifűmaghéj
3-4 db olajos aszalt paradicsom
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban összekeverjük - az útifűmaghéjat a víz felében elkeverjük, hogy kocsonyás legyen, majd hozzádolgozzuk a száraz anyaghoz, majd hozzáadjuk a víz másik felér, majd az olajat, alaposan összedolgozzuk, majd pihentetjük 1 órát.
A paradicsomot felvagdossuk, majd a tésztát egy lapra tesszük, laposra nyomkodjuk, beletesszük a paradicsomot, majd "összecsavarjuk".
Sütőpapíros tepsire tesszük, bevagdossuk, megszórjuk szezámmaggal.
180 fokra elmelegített sütőben , légkeverésen kb 35-40 perc alatt megsütjük.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése