2017. január 11., szerda
LILAHAGYMÁS CSIRKEMELL (GLUTÉN,TEJ,TOJÁS,CUKOR,SZÓJAMENTES)
Hozzávalók:
1 egész csirkemell
só
1 fej lilahagyma
kókuszolaj
ízlés szerint fűszerek
Elkészítés:
A csirkét alaposan megmossuk, majd mind a két mell részre és bevágást ( ha lehet mélyebbet) ejtünk.
A hagymát megpucoljuk, megmossuk, felkarikázzuk, és ezekbe a "kis zsebecskékbe" töltjük.
Sütőtálba tesszük, amit előtte olajjal kikentünk, majd a csirkét meglocsoljuk olajjal, rászórjuk a fűszereket, alufóliával letakarjuk, és 180 fokon 40 percig így sütjük, majd levesszük a fóliát és aranybarnára sütjük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése