2013. június 18., kedd
CUKKINIS-RÉPÁS FASÍRT SZEZÁMMAGGAL
Hozzávalók:
70 dkg darált hús
15 dkg cukkini
fokhagymakrém
só
bors
5 dkg zsezámmag
2 db tojás
1 db répa
Elkészítés:
A cukkinit és a répát megmossuk, a répát megpucoljuk, és a cukkinivel együtt feldaraboljuk.
Egy nagy tálba az összes többi hozzá valóval együtt alaposan össze gyúrjuk, majd sütőpapíros tepsibe rakjuk, akár gombócokba, akár rúdba.
Letakarva alufóliával kb. 20 percig sütjük 180 fokon, majd leszedjük róla és még kb. 20 percig , amíg szép színe nem lesz.
Jó étvágyat!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése