2013. június 18., kedd

ROZMARINGOS TÖLTÖTT KENYÉR


Hozzávalók:
Tészta:
175 gr liszt
10 dkg vaj

rozmaring

Töltelék:
2 db tojás
10 dkg reszelt sajt
1 doboz konzerv kukorica
1 szál lecsó kolbász (helyette lehet virsli is)

Elkészítés:
A tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, majd fóliába csomagoljuk és 30 perce betesszük a hűtőbe.
Majd miután kivettük, nyújtódeszkán kinyújtjuk, és formába helyezzük, nekem őzgerinc forma volt.
A töltelék hozzá valóit össze keverjük.
Majd előmelegített sütőben 10 percig elősütjük a tésztát, majd kivesszük megszurkáljuk az alját.
Bele tesszük a tölteléket és kb még 20-25 percig sütjük, míg szép színe nem lesz.
Jó étvágyat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése