2013. június 18., kedd
ROZMARINGOS TÖLTÖTT KENYÉR
Hozzávalók:
Tészta:
175 gr liszt
10 dkg vaj
só
rozmaring
Töltelék:
2 db tojás
10 dkg reszelt sajt
1 doboz konzerv kukorica
1 szál lecsó kolbász (helyette lehet virsli is)
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, majd fóliába csomagoljuk és 30 perce betesszük a hűtőbe.
Majd miután kivettük, nyújtódeszkán kinyújtjuk, és formába helyezzük, nekem őzgerinc forma volt.
A töltelék hozzá valóit össze keverjük.
Majd előmelegített sütőben 10 percig elősütjük a tésztát, majd kivesszük megszurkáljuk az alját.
Bele tesszük a tölteléket és kb még 20-25 percig sütjük, míg szép színe nem lesz.
Jó étvágyat!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése