2013. június 30., vasárnap

ROZMARINGOS GOMBÁS CSIRKEMELL NO-CARB RIZSSZEM TÉSZTÁVAL (glutén és laktózmentes)


Hozzávalók:
1 cs no-carb rizsszemtészta
25 dkg gomba
25 dkg csirkemell
1 doboz konzerv kukorica
rozmaring
fokhagymakrém
olaj


Elkészítés:
A csirkemellet megmossuk majd felcsíkozzuk, a gombát megpucoljuk, megmossuk és felszeleteljük.
Olajon a csirkét félig megpirítjuk, majd hozzá adjuk a gombát és a kukoricát, bele tesszük a sót, rozmaringot és fokhagymakrémet (ízlés szerint).
Közben megfőzzük a tésztát, majd ha kész , akkor hozzá adjuk a gombás-kukoricás csirkéhez és kb. 10 percig együtt főzzük-sütjük.
Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése