Hozzávalók:
1.réteg
3 db tojás
2 ek cukorhelyettesítő Dia
wellnes
1 cs sütőpor
3 ek kókuszliszt
3 ek gluténmentes liszt
(Barbara)
1 dl víz
10 dkg túró
2 ek baracklekvár – házi
1 dl tejszín –
laktózmentes
édesítő – szükség szerint
2.réteg
20 dkg krémsajt camping –
laktózmentes
10 szem aszalt sárgabarack
1 dl tejszín –
laktózmentes
1 cs zselatinfix
édesítő
Elkészítés:
A piskótát megsütjük
szokás szerint.
A tojásokat
szétválasztjuk, majd a fehérjéből kemény habot verünk, majd folyamatosan
mindent hozzá adunk.
Előmelegített sütőben kb.
30 perc alatt megsütjük 180 fokon.
Ha meghűlt akkor
felkockázzuk.
A túrót , lekvárt,
édesítőt és tejszínt kikeverjük, majd a piskóta kockákkal összekeverjük.
Ezt bele öntjük a
tortaformába, majd lelapítjuk.
A krémhez a tejszínt
felverjük, majd aprítóval a barackot feldaraboljuk, majd kikeverjük a sajtkrémmel,
édesítővel és beleforgatjuk a tejszínbe, majd hozzá adjuk a zselatinfixet.
Ráöntjük a túrós
piskótára.
Betesszük egy éjjelre a
hűtőbe, majd másnap fogyasztható.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése