Alapanyagokat itt tudsz vásárolni:
http://etelallergiaabc.boltaneten.hu/
Hozzávalók:
Piskóta:
2 db tojás
2 ek kókuszliszt
10 ek víz
édesítő
1 cs sütőpor
Krém:
25 dkg túró – laktózmentes
2 dl tejszín –
laktózmentes
15 dkg eper
édesítő
1,8 dl joghurt –
laktózmentes
1 cs zselatinfix
Tetejére:
Házi csoki kókuszkrémmel
felolvasztva
Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit
alaposan kikeverjük, majd sütőpapírral bélelt formába öntjük, és kb. 20-25 perc
alatt megsütjük.
A krémhez a tejszínt
kemény habbá verjük, majd a túrót , joghurtot, édesítőt, epret robotgéppel
kikeverjük, majd hozzá adjuk a tejszínt es zselatinfixet. Evvel kikeverjük
megint.
Ha megsült a piskóta és
meghűlt, akkor a krémet ráöntjük, majd betesszük pár órára a hűtőbe. Kapcsos
formában érdemes csinálni.
A csokit kókuszkrémmel
felolvasztjuk, majd a meghűlt torta tetejére öntjük. Majd vissza tesszük a
hűtőbe.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése