2014. március 10., hétfő

GESZTENYÉS CSOKIS MUFFIN (GLUTÉN, LAKTÓZ ÉS CUKORMENTES)


A liszteket és édesítőt itt tudod megvenni:
http://etelallergiaabc.boltaneten.hu/

Hozzávalók:
25 dkg gesztenyemassza – natúr
25 dkg túró – laktózmentes
2 ek sweet4 you édesítő
1 ek nescafé
rumaroma
4 db tojás
2 ek vaj – laktózmentes
0,5 – 1 dl tej laktózmentes vagy kókusz
3 ek kókuszliszt

csoki gm,lm,chn

Elkészítés:
A hozzávalókat robotgéppel összemixeljük, majd muffin formákba tesszük.
Közepébe csokit nyomunk, majd előmelegített sütőben 180 fokon kb.30 perc alatt megsütjük.
Darált édesítővel tálaljuk.
Jó étvágyat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése