2013. július 5., péntek
MOGYORÓS BROWNIE (GLUTÉNMENTES)
Hozzávalók:
5 dkg kölesliszt
5 dkg hajdinaliszt
5 dkg hajdinapehely
12,5 dkg vaj
20 dkg nyírfacukor
7,5 gr cukrozatlan kakaópor
20 dkg cukormentes csokoládé
4 db tojás
sótlan mogyoró
Elkészítés:
A tojásokat az édesítővel és vajjal habosra keverjük.
A csokoládét felolvasztjuk, és folyamatos keverés mellett a tojásos masszához adjuk, majd a liszteket is.
Alaposan kikeverjük, majd bele tesszük a kakaóport, és avval is.
Egy szilikon forma alját megszórjuk a mogyoróval és ráöntjük a masszát, majd előmelegített sütőben 15-20 perc alatt megsütjük.
Jó étvágyat!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése