2013. november 21., csütörtök
PIKÁNS CSIRKE SALÁTAÁGYON (GLUTÉN,LAKTÓZ ÉS CUKORMENTES)
Hozzávalók:
1 cs saláta mix
uborka
50 dkg csirkemell
2 ek mustár - cukormentes
2 ek ketchup - cukormentes
só
petrezselyem
pici olaj vagy kókuszzsír
Elkészítés:
A csirkét jól megmossuk, majd csíkokra vágjuk.
Az olajat előmelegítjük, majd rátesszük a csirkét, sózzuk és petrezselyemmel megszórjuk, alaposan össze keverjük, majd 5 percig lefedve pároljuk.
Majd ráöntjük a mustáros - ketchup keveréket , jól elkeverjük vele és kb. fél órát letakarva (de közben néha megkeverjük, hogy ne égjen le) pároljuk, puhítjuk.
Majd salátával és uborkával tálaljuk.
Jó étvágyat!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése