2013. november 17., vasárnap

RAKOTT KELKÁPOSZTA (GLUTÉN, LAKTÓZ ÉS CUKORMENTES)


Hozzávalók:
1 fej kelkáposzta
3 tojás
35 dkg darált hús

bors
fokhagyma
pirospaprika
petrezselyem
40 dkg gomba
tejföl - laktózmentes

Elkészítés:
A kelkáposztát megmossuk, leveleire szedjük, majd előfőzzük.
A darált húst beízesítjük.
A gombát megpucoljuk, feldaraboljuk.
A tojásokat megfőzzük.
Majd egy tál aljára tesszük a káposztaleveleket,  erre jön a húsból, majd gomba és tojás, és ezt addig amíg el nem fogy, a végén pedig tejföl zárja.
Majd előmelegített sütőben kb. 30-40 perc alatt megsütjük.
Jó étvágyat!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése