Alapanyagokat egy helyről:
http://www.etel-allergia-abc.hu/
Hozzávalók:
20 dkg rizsliszt
10 dkg kókuszliszt
édesítő
2 db tojás
kb 0,25 – 0,5 dl víz
2 db tojás
Töltelék:
35 dkg alma
mézeskalács fűszer
fajéz
2 ek mézpótló
pici citromlé
Kenéshez:
1 db tojás
2 ek kókuszkrém
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit
alaposan kigyúrjuk, majd hagyjuk 20 percet állni.
Majd lisztezett deszkán
átgyúrjuk.
Rátesszük egy sütőpapírra
és azon kör alakba kinyújtjuk.
Az almát megmossuk, majd
kockákra vágjuk, és ízesítjük a fűszerekkel, mézpótlóval és citromlével.
Hagyjuk 10 percet állni.
A sütőpapírt bele tesszük
egy tepsibe.
A tészta közepére
halmozzuk az almát, úgy, hogy a széleit ráhajtjuk.
Megkenjük a tojásos
tejszínnel, majd előmelegített sütőben kb.30 perc alatt 180 fokon megsütjük.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése