2 db tojás
édesítő
1 ek olvasztott vaj –
laktózmentes
1 cs sütőpor
2 ek mák
2 ek kókuszreszelék
2 ek gm lisztkeverék
(Barbara)
2 ek meggy lekvár
1 dl tej – laktózmentes vagy
kókusz
Krém
15 dkg meggy
12,5 dkg laktózmentes túró
édesítő
1 dl kókuszkrém
0,5 cs zselatin
meggylekvár
Elkészítés:
A piskóta összes
hozzávalóit alaposan kikeverjük robotgéppel, majd szilikon tortaformába
tesszük.
Előmelegített sütőben kb
30 percig sütjük (a belseje krémes marad, pite formában is lehet sütni, akkor a
belseje nem marad krémes)
Majd hagyjuk kihűlni, a
tetejét kivágjuk.
Megkenjük meggylekvárral.
A krém hozzávalóit
kikeverjük, hozzá adjuk a zselatint, majd beletöltjük a lekvárral megkent formába,
rátesszük a tetejét, és egy éjjelt a hütőbe tesszük.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése