2024. augusztus 5., hétfő

Gombás - zöldborsós tarhonya ( glutén,tej,tojás,cukor,szójamentes,vegán)


Hozzávalók:

35 dkg gluténmentes - vegán tarhonya

50 dkg ChefGomba - laska

35 dkg zöldborsó

1 db TV paprika

6 ek olaj

1 ek paprikakrém

2 dl növényi tejföl

ízlés szerint fehérbors

ízlés szerint pirospaprika

1 dl növényi tejszín

víz

Elkészítés:

A paprikát és a gombát megmossuk és apróra vágjuk. Olajon a paprikát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a gombát és a zöldborsót, átforgatjuk, sózzuk és fűszerezzük, félig megfőzzük, majd hozzáadjuk a tarhonyát, felöntjük vízzel, majd készre fúzzük. Ha megfútt, akkor hozzákeverjük a tejszínt és tejfölt, majd tálalható.









 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése