2013. május 25., szombat

AMARÁNTOS-TÚRÓS-PUDING KEHELY



Hozzávalók:
25 dkg túró
10 g amaránt
2 cs tiramisu pudingpor (haas)
0,5 l tej
0,5 l víz
10 dkg cukormentes csokoládé
1 dl cukormentes tejszín
ízlés szerint édesítő

Elkészítés:
A pudingot az édesítővel megfőzzük a tejjel és vízzel.
A túrót kikeverjük a tejszínnel és édesítővel.
A csoki felét lereszeljük.
Tálkákba rakosgatjuk sorba: tejszínes túró,reszelt csoki,amaránt, puding, majd ismételjük.
A tetejét pedig a maradék csokival díszítjük,amit előzőleg összetörtünk.
Hűtőbe tesszük jól lehűlni, majd utána tálalható.

Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése