2013. május 11., szombat

EPERDARABOS TÚRÓS KUGLÓF

Hozzávalók:
0,5 kg túró
3 db tojás
2 ek nyírédes
2 ek cukormentes lekvár
10 dkg eper
1 cs francia krémes ízű pudingpor (haas)

Elkészítés:
A túrót, tojást, édesítőt és a pudingport alaposan kikeverjük.
Az epret megmossuk és feldaraboljuk.
Egy szilikon kuglófformába öntjük a massza 80 százalékát, a maradékba bele tesszük a lekvárt, és elkeverjük.
Majd réseket csinálunk a sima masszába és bele rakosgatjuk (4 db-ot), végül bele nyomkodjuk az epret úgy, hogy elfedje a túrós massza.
Előmelegített sütőben kb. 30-40 percig sütjük.
Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése