1 fej hagyma
olaj
5-6 szem közepes burgonya
fél szál kolbász
4 ek tejföl
1 ek liszt
só
bors
pirospaprika
olaj
5-6 szem közepes burgonya
fél szál kolbász
4 ek tejföl
1 ek liszt
só
bors
pirospaprika
Elkészítés:
A hagymát megpucoljuk,megmossuk,majd apró darabokra vágjuk és egy lábasba
tesszük.
Olajon félig megpirítjuk, majd hozzá adjuk a kolbászt, sót, borsot és pirospaprikát.
Majd ha kissé megpirult az is, akkor a megpucolt ,megmostott és feldarabolt krumplit is, majd felöntjük vízzel.
Majd ha a krumpli megpuhult, akkor a tejfölt kikeverjük a lisztel, folyamatossan adunk hozzá a levesből,jól kikeverjük,majd vissza öntjük a lábasba, elkeverjük,majd rottyanásig főzzük.
Jó étvágyat!
Olajon félig megpirítjuk, majd hozzá adjuk a kolbászt, sót, borsot és pirospaprikát.
Majd ha kissé megpirult az is, akkor a megpucolt ,megmostott és feldarabolt krumplit is, majd felöntjük vízzel.
Majd ha a krumpli megpuhult, akkor a tejfölt kikeverjük a lisztel, folyamatossan adunk hozzá a levesből,jól kikeverjük,majd vissza öntjük a lábasba, elkeverjük,majd rottyanásig főzzük.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése