2013. február 2., szombat

VANÍLIÁS-EPRES PALACSINTATORTA

Hozzávalók:

  • 3 tojás
  • 1 cs vaníliás cukor
  • 10 dkg cukor
  • 1 kk vanília aroma
  • 0,5 kg liszt
  • 1 ek olaj
  • 1 l ásványvíz
  • vaníliás pudingpor
  • 1 cs epres pudingpor
  • 1 l tej
  • ízlés szerint cukor (puding ízesítéséhez)
  • csokidara
Elkészítés:
  1. A tojásból, vaníliás cukorból, cukorból, vanília aromából, lisztből, olajból és ásványvízből elkészítjük a palacsintatésztát.
  2. Majd kisütjük.
  3. A pudingokat elkészítjük.
  4. Egy tányérra egyenként rakosgatjuk a palacsintát, és felváltva kenjük meg a pudinggal.
  5. A legtetejére mindkét pudingból rakunk, majd megszórjuk csokidarával. Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése