- 10 db csirkeszárny
- 1 db sütőzacskó
- olaj
- só
- metélőhagyma
- tárkony
- petrezselyem
Elkészítés:
- A csirkeszárnyról, ha maradt még rajta, akkor lepörzsöljük a "tollakat". Majd alapossan megmossuk.
- Az olajból, sóból, tárkonyból, metélőhagymából, petrezselyemből egy pácot készítünk, amelyben alaposan megforgatjuk a csirkeszárnyakat.
- Majd egy sütőzacskóba beletesszük, és a maradék pácot is hozzáöntjük. Bekötjük a zsacskó száját, és egy tepsibe tesszük, majd megszurkáljuk.
- Kb. 30 percig pároljuk, puhítjuk, majd szétvágjuk a zacskót, és kb. 15 percet sütjük még, hogy szép színe legyen. Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése