2013. február 3., vasárnap

TÖLTÖTT HÚSTEKERCS

Hozzávalók:

  • 70 dkg karaj
  • 1 tömlős sajt
  • 1/4 ed dobozos kukorica
  • szeletelt sajt
  • olaj
  • só, bors
Elkészítés:
  1. A karajt alaposan megmossuk, felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk és borsozzuk.
  2. Egyenként megtöltjük a szeletelt sajttal, majd a sajtkrémmel és kukoricával.
  3. Feltekerjük, és fogpiszkálóval összeerősítjük. (Ha az véletlenül nincs, akkor cérnával összekötjük, ahogy én tettem.)
  4. Egy tepsi alját kiolajozzuk, és beletesszük a tekercseket, majd megolajozzuk a tetejét.
  5. 180 fokon 40 percig alufóliával letakarva puhítjuk, majd azt levéve róla még kb. 20 percig sütjük, pirítjuk. Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése