0,5 kg tészta (bármilyen)
0,5 kg darált hús
30 dkg sonka
1 konzerv kukorica
1 konzerv gomba
petrezselyem
olaj
1 l paradicsomszósz
só
bors
0,5 kg darált hús
30 dkg sonka
1 konzerv kukorica
1 konzerv gomba
petrezselyem
olaj
1 l paradicsomszósz
só
bors
Elkészítés:
A tésztát kifőzzük.
Az olajon a darált húst megpirítjuk, majd hozzá adjuk az apróra vágott sonkát.
Ízesítjük sóval,borssal és petrezselyemmel, majd hozzá adjuk a paradicsomszószt, majd a kukoricát és a gombát.
Össze főzzük őket rottyanásig, majd ráöntjük a kifőtt tésztára.
Jó étvágyat!
Az olajon a darált húst megpirítjuk, majd hozzá adjuk az apróra vágott sonkát.
Ízesítjük sóval,borssal és petrezselyemmel, majd hozzá adjuk a paradicsomszószt, majd a kukoricát és a gombát.
Össze főzzük őket rottyanásig, majd ráöntjük a kifőtt tésztára.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése