3 db egész csirkecomb
1 kg krumpli
olaj
só
petrezselyem
2 tojás
liszt
zsemlemorzsa
1 kg krumpli
olaj
só
petrezselyem
2 tojás
liszt
zsemlemorzsa
Elkészítés:
A csirkét alaposan megmossuk,majd besózzuk.
Fogunk egy tepsit és vékonyan kiolajozzuk.
A húst bepanírozzuk, majd a tepsibe helyezzük, a tetejére a maradék tojásból rákenünk,majd petrezselyemmel megszórjuk.
A krumpli alaposan megmossuk,majd feldaraboljuk, egy tálba tesszük, megsózzuk, majd megszórjuk petrezselyemmel, átforgatjuk, és a hús mellé szórjuk.
Olajjal meglocsoljuk, majd alufóliával letakarjuk.
180 fokra előmelegített sütőben 40 percig puhítjuk, majd leszedjük a fóliát,meglocsolgatjuk picit a tetejét megint olajjal, majd 20 percre vissza tesszük a sütőbe , hogy szép színe legyen.
Jó étvágyat!
Fogunk egy tepsit és vékonyan kiolajozzuk.
A húst bepanírozzuk, majd a tepsibe helyezzük, a tetejére a maradék tojásból rákenünk,majd petrezselyemmel megszórjuk.
A krumpli alaposan megmossuk,majd feldaraboljuk, egy tálba tesszük, megsózzuk, majd megszórjuk petrezselyemmel, átforgatjuk, és a hús mellé szórjuk.
Olajjal meglocsoljuk, majd alufóliával letakarjuk.
180 fokra előmelegített sütőben 40 percig puhítjuk, majd leszedjük a fóliát,meglocsolgatjuk picit a tetejét megint olajjal, majd 20 percre vissza tesszük a sütőbe , hogy szép színe legyen.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése