2013. február 3., vasárnap

GRILLCSIRKE ALMÁVAL (glutén,tej,tojás,cukormentes)

Hozzávalók:

  • 1 db grillezni való csirke (ez 1,60 dkg volt)
  • 2 db alma
  • szárnyas fűszersó
  • olaj
Elkészítés:
  1. A csirkét alaposan megmossuk. Egy nagy tálba tesszük. Az olajat kikeverjük a fűszersóval, majd jól bekenjük a csirkét mindenhol. Ezt egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
  2. Másnap egy tepsit kiolajozunk, majd beletesszük a csirkét a meghámozott, feldarabolt almákkal együtt.
  3. A sütőt bekapcsoljuk 180 fokra, és előmelegítjük.
  4. Fólia alatt 1 órát hagyjuk puhulni, majd levesszük a fóliát, és mindkét oldalát kb. 10-15 percig sütjük. Óvatosan fordítsuk meg, mert úgy lehet járni, mint én, ott maradta bőre.:)) A fólia leszedése után az alma csak kb. 10 percig maradjon, utána azt vegyük ki. Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése