2013. február 18., hétfő

MÁLNÁS-MASCARPONÉS POHÁRKRÉM (glutén,cukormentes)

Hozzávalók:

1 l tej
0,5 kg mascarpone
1 cs vaníliás pudingpor
1 cs tutti frutti pudingpor (haas)
4 ek nyírédes
3 dl tejszín (kék hulala)
2 db tojás
25 dkg málna (nekem fagyasztott volt)
kakaópor

Elkészítés:
A pudingokat megfőzzük,nem kell külön-külön,hanem egybe.
Majd hozzáadjuk a mascarponét, jól elkeverjük,majd a tojássárgáját,avval is kikeverjük.
Majd a tojásfehérjét és a tejszínt felverjük és azt is hozzá adjuk.
Végül jöhet a málna, jól össze keverjük , tálkákba tesszük és ha lehűlt akkor megszórjuk kakaóporral és már fogyasztható is.
Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése