2013. február 3., vasárnap

FOKHAGYMÁS CSIRKE HAGYMÁS-RÉPÁS KRUMPLIVAL


Hozzávalók:
Elkészítés:
  1. A csirkecombokról leszedjük a bőrt, és alapossan megmossuk. A fokhagymát megpucoljuk, és kettévágjuk. A krumplit, a hagymát és a répát megpucoljuk, megmossuk, majd feldaraboljuk.
  2. Az olajat a sóval, borssal, metélőhagymával és petrezselyemmel kikeverjük.
  3. Fogunk egy tepsit. A csirkecombokat két helyen bevágjuk, és belenyomkodunk minden lyukba egy-egy darab fokhagymát, majd beletesszük a tepsibe.
  4. Ha kész, akkor ráborítjuk a répát, krumplit és hagymát, kissé összerendezzük, majd az olajos öntettel végiglocsoljuk, hogy mindenhová jusson.
  5. Alufóliával letakarjuk, majd 40 percet puhítjuk, majd leszedjük a fóliát, át keverjük, és visszatoljuk a fólia nélkül pirulni kb. 15-20 percre, de köztes időben még egyszer megkeverjük. Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése