- 1 cs csokoládés pudingpor
- 1 cs szamóca pudingpor
- 1,5 l tej
- 3 dl búzadara (gríz)
- cukor
- babapiskóta
- színes drazsé
- 2 dl tejszín
Elkészítés:
- 0,5 l tejet felteszünk forrni.
- A szamócás pudingot 0,25 l tejjel és ízlés szerint cukorral kikeverjük, majd amikor a tej forr, hozzáöntjük, majd hozzáöntünk 1,5 dl búzadarát és 1 dl tejszínt, és sűrűre főzzük.
- Beleöntjük egy műanyag edénybe.
- Ugyanígy járunk el a csokoládépudinggal. Majd azt is beleöntjük az edénybe.
- Díszítésként babapiskótát szúrunk bele, és megszórjuk színes csokis drazséval. Jól lehűtjük, és már fogyasztható is! Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése