- 6 db felső csirkecomb
- kb. 3 ek liszt
- pirospaprika
- petrezselyem
- só
- 1 tojás
- olaj
Elkészítés:
- A csirkecombról leszedjük a bőrét, majd alapossan megmossuk.
- Egy tálba tesszük a lisztet, ízlés szerint pirospaprikát és petrezselymet, összekeverjök. Egy másik tálba felverjük a tojást, majd hozzáadunk sót, és jól kikeverjük.
- A kikevert tojást ráöntjük a csirkecombokra, jól átforgatjuk benne. Majd onnan a lisztes keverékbe forgatjuk.
- Egy kiolajozott tepsibe tesszük. Alufóliával letakarva kb. 40 percig sütjük, puhítjuk. Majd leszedjük a fóliát, a csirkecombokat meglocsoljuk egy kis olajjal, és kb. 10-15 percig sütjük , pirítjuk még, hogy szép színe legyen. Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése