Hozzávalók:
3 db pangasius halfile
8 db csirkeszárny
3 db hagyma
olaj
kínai fűszerkeverék
só
8 db csirkeszárny
3 db hagyma
olaj
kínai fűszerkeverék
só
Elkészítés:
A csirkét és a halat alapossan megmossuk, ha a csirkén még vannak "pihék" akkor azt lepörzsöljük.
Az olajat, a sót és a kínai fűszerkeveréket összekeverjük, és bepácoljuk a húst.
Majd a hagymát megpucoljuk,megmossuk és beletesszük ezt is.
Hagyjuk állni a pácban 2-3 órát, de a legjobb, ha egy éjszakát áll a hütőben.
Majd egy tepssibe szépen lerakosgatjuk és fólia alatt kb- 30 percet puhítjik, majd azt levéve pirosra sütjük.
Jó étvágyat!
Az olajat, a sót és a kínai fűszerkeveréket összekeverjük, és bepácoljuk a húst.
Majd a hagymát megpucoljuk,megmossuk és beletesszük ezt is.
Hagyjuk állni a pácban 2-3 órát, de a legjobb, ha egy éjszakát áll a hütőben.
Majd egy tepssibe szépen lerakosgatjuk és fólia alatt kb- 30 percet puhítjik, majd azt levéve pirosra sütjük.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése