- 1,5 kg krumpli
- 12 tojás
- 2 szál kolbász
- olaj
- 12-16 db lapkasajt (mérettől függ)
- 1 nagy pohár tejföl
- 1 nagy pohát kefír
- 1,5 ek mustár
- 3 ek majonéz
- só, bors
- metélőhagyma
Elkészítés:
- A krumplit és 10 tojást megfőzzünk, majd megpucoljuk őket, és felszeleteljük. A kolbászt felszeleteljük.
- A tejfölt, a kefírt, a mustárt, a majonézt és két tojást alapossan kikeverjük, majd ízlés szerint ízesítjük a sóval, borssal és metélőhagymával.
- Fogunk egy tepsit, és vékonyan kiolajozzuk. Alulra tesszük a krumpli felét, majd rá a tojás felét, és rá a kolbász felét, erre rárakosgatjuk a sajt felét, majd leöntjük az öntetünk felével, majd erre megismételjük az egészet.
- Előmelegített sütőben aranybarnára sütjük. Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése