Hozzávalók:
- 0,5 kg túró
- 2 kis pohár natúr joghurt
- 20 dkg eper
- 3 őszibarack
- 5 ek xilit
- 1 alma
- 1 ek cukormentes kakaópor
- 2 kk fahéj
Elkészítés:
- A túró egyik felét az egyik joghurttal együtt turmixgépbe öntjük, majd hozzáadunk 2 kanál xilitet, és az eper felét. Ezt jól összeturmixoljuk, majd egy jénai tálba öntjük.
- A maradék epret apróra vágjuk és beleszórjuk.
- A maradék túrót és a másik joghurtot beletesszük a turmixgépbe, ehhez kettő barackot megpucolva, feldarabolva hozzáadunk, és ehhez is 2 kanál xilitet.
- Ezt is összeturmixoljuk, majd beleöntjük a tálba, amibe már benne van az epres túró, és a maradék 1 barackot megpucoljuk, összedaraboljuk és beletesszük.
- Az almát is megpucoljuk és rákockázzuk a tetejére, majd a kakaót, a fahéjat és 1 kanál xilitet összekeverünk, és rászórjuk a tetejére. Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése