2013. február 3., vasárnap

ZÖLDFŰSZERES TEJSZÍNES CSIRKECOMBOK

Hozzávalók:
Elkészítés:
  1. A csirkecombokról lehúzzuk a bőrét, majd alapossan megmossuk.
  2. Az olajból, sóból és zöldfűszerkeverékből egy pácot csinálunk, majd ezt összeforgatjuk a hússal.
  3. Tepsibe rakosgatjuk, a megmaradt páclevet ráöntjük. Fólia alatt 40 percet sütjük, puhítjuk, majd fólia nélkül kb. 10-15 percet pirosítjuk!
  4. Ha kész, akkor a csirkecombokat kiszedjük egy tálra, a sült olajat pedig beleöntjük egy serpenyőbe.
  5. Felforrósítjuk, majd beleöntjük a borsót és kukoricát.
  6. Közben egy tálba tesszük a tejszínt, és hozzáadjuk a majonézt, jól elkeverjük.
  7. Egy másik tálba rakjuk a lisztet, és némi tejjel elkeverjük.
  8. Ha megpirult a zöldség, akkor hozzáadjuk a tejszínes szószt, elkeverjük, majd a lisztes szószt, és folyamatos keverés mellett hozzáadjuk a tejet.
  9. Rottyanásig főzzük, majd ha kész, áttesszük egy lábasba, és beletesszük a húst.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése