Hozzávalók:
Piskóta:
8 db tojás
2 ek cukrozatlan kakaópor
1 cs tutti frutti pudingpor (haas - glutenmentes)
4 ek nyírédes
Krém:
0,5 kg túró
1 kis pohár joghurt
25 dkg mascarpone
4 ek nyírédes
25 dkg fagyasztott vegyes gyümölcs
Tetejére:
cukrozatlan kakaópor
Elkészítés:
8 db tojás
2 ek cukrozatlan kakaópor
1 cs tutti frutti pudingpor (haas - glutenmentes)
4 ek nyírédes
Krém:
0,5 kg túró
1 kis pohár joghurt
25 dkg mascarpone
4 ek nyírédes
25 dkg fagyasztott vegyes gyümölcs
Tetejére:
cukrozatlan kakaópor
Elkészítés:
A tojásokat kettévalasztjuk, majd a sárgáját az édesítővel habosra keverjük ,
a fehérjét pedig kemény habbá.
Majd két adagot csinálunk belőle, az egyikbe kakaóport teszünk,a másikba a pudingport, kikeverjük őket, majd felváltva megsütjük 180 fokos sütőben úgy, hogy a tepsibe sütőpapírt teszünk.
A krém hozzávalóit , kivétel agyümölcs kikeverjük.
A gyümölcsöt felengedjük.
Majd ha a lapok kihültek, akkor a pudingporos lapot megkenjük a krémmel,majd elszórjuk rajta a gyümölcsöt, majd megint egy adag krém.
Rátesszük a kakaós lapot és a maradék krémmel megkenjük és megszórjuk kakaóporral.
Jó étvágyat!
Majd két adagot csinálunk belőle, az egyikbe kakaóport teszünk,a másikba a pudingport, kikeverjük őket, majd felváltva megsütjük 180 fokos sütőben úgy, hogy a tepsibe sütőpapírt teszünk.
A krém hozzávalóit , kivétel agyümölcs kikeverjük.
A gyümölcsöt felengedjük.
Majd ha a lapok kihültek, akkor a pudingporos lapot megkenjük a krémmel,majd elszórjuk rajta a gyümölcsöt, majd megint egy adag krém.
Rátesszük a kakaós lapot és a maradék krémmel megkenjük és megszórjuk kakaóporral.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése