2013. február 3., vasárnap

PARADICSOMOS-HÚSOS SZARVACSKA TÉSZTA

Hozzávalók:

Elkészítés:
  1. A tésztát kifőzzük.
  2. A húst vékony csíkokra vágjuk, majd alapossan megmossuk, és sózzuk.
  3. Kicsi olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a zöldborsót, és együtt pároljuk még őket.
  4. Egy tálba beletesszük a paradicsomszószt, a tejfölt, a ketchupot, a metélőhagymát, a petrezselymet és ízlés szerint borsot. Alapossan kikeverjük, majd a zöldborsós húsra öntjük, jól összekeverjük, és kis lángon lefedve puhítjuk még a húst így.
  5. Ha puha a hús, és egyett rottyant a szósz, akkor a kifőtt tésztára öntjük, és összekeverjük. Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése