- 1 cs szarvacska tészta
- 70 dkg karaj
- 1 doboz zöldborsó
- 0,5 l paradicsomszósz
- 1 nagy doboz tejföl
- 6 ek ketchup
- petrezselyem
- metélőhagyma
- só bors
- olaj
Elkészítés:
- A tésztát kifőzzük.
- A húst vékony csíkokra vágjuk, majd alapossan megmossuk, és sózzuk.
- Kicsi olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a zöldborsót, és együtt pároljuk még őket.
- Egy tálba beletesszük a paradicsomszószt, a tejfölt, a ketchupot, a metélőhagymát, a petrezselymet és ízlés szerint borsot. Alapossan kikeverjük, majd a zöldborsós húsra öntjük, jól összekeverjük, és kis lángon lefedve puhítjuk még a húst így.
- Ha puha a hús, és egyett rottyant a szósz, akkor a kifőtt tésztára öntjük, és összekeverjük. Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése