2013. február 2., szombat

TEJSZÍNES-PUDINGOS TORTA (szénhidrát csökkentett)

Hozzávalók:

Elkészítés:
  1. Egy kerek alakú, oldalt levehetős tepsit folpackkal kibélelünk. A kekszekkel szépen kirakjuk.
  2. Elkészítjük a tiramisu pudingot, majd ha kész és még meleg, akkor hozzáadunk 2 dl tejszínt és a mascarponét, jól kikeverjük.
  3. Majd beleöntjük a keksszel kirakott formába. Elkészítjük a puncs pudingot, de abba csak a maradék 2 dl tejszín fog belemenni, majd azt is beleöntjük.
  4. Majd berakjuk a hűtőbe dermedni. A legjobb egy éjszaka. Másnap kivesszük, és tálcára borítjuk, leszedjük róla a fóliát, és már fogyasztható is. Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése