- 60 dkg diabetikus keksz
- 1 cs tiramisu pudingpor
- 1 cs puncs pudingpor
- 4 dl tejszín (cukormentes)
- 25 dkg mascarpone
- 6 ek xilit
- 1 l tej
Elkészítés:
- Egy kerek alakú, oldalt levehetős tepsit folpackkal kibélelünk. A kekszekkel szépen kirakjuk.
- Elkészítjük a tiramisu pudingot, majd ha kész és még meleg, akkor hozzáadunk 2 dl tejszínt és a mascarponét, jól kikeverjük.
- Majd beleöntjük a keksszel kirakott formába. Elkészítjük a puncs pudingot, de abba csak a maradék 2 dl tejszín fog belemenni, majd azt is beleöntjük.
- Majd berakjuk a hűtőbe dermedni. A legjobb egy éjszaka. Másnap kivesszük, és tálcára borítjuk, leszedjük róla a fóliát, és már fogyasztható is. Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése